miercuri, 27 martie 2013

O perioada plina pentru Biso Romania


Saptamâna care a trecut a fost una plina pentru echipa Biso România. Intâi au inaugurat noua filiala din Urziceni, apoi au organizat un târg de masini second-hand si o lansare de revistå.

Deschiderea noului punct de lucru BISO de la Ciocârlia



Directorul de la Urziceni este Valentin Chiritescu. Deocamdata el are în subordine 5 angajati, pentru vânzåri, piese de schimb si service. Din vara echipa va fi marita, în functie de vânzari. Punctul de lucru are competenta în Ilfov, Prahova si o parte din Ialomita.

Andreas Feichtlbauer, directorul general pentru România al Biso a avut un discurs scurt, bine nuantat.
“Pe lângå faptul ca suntem comercianti, noi suntem si producatori. Suntem bine cunoscuti pentre headere noastre, mai ales extensiile pentru rapita. Evolutia noastra buna se datoreaza unei relatii bine sudate cu clientii nostrii. Asta nu se poate realiza fara utilaje, service si piese de schimb. Fermierii trebuie sa fie constienti ca Europa are de fapt nevoie de agricultura României. Preturile pentru cereale vor fi într-o continua crestere.”
Dupa Urziceni, urmatorul pas pentru Biso este deschiderea punctului de lucru de la Slobozia.



Târgul de utilaje second-hand


 Timp de doua zile, curtea de utilaje de la Drajna a fost amenajata ca un târg dedicat celor care cauta un utilaj la mâna a doua. Pentru a face evenimentul atractiv, Biso a lansat si niste voucere de 750 de euro. Peste 400 de fermieri s-au înscris la acestea. Ele s-au acordat sub forma de reducere doar fermierilor care au cumparat ceva din târgul Biso.

Centrul de la Drajna, unde s-a tinut târgul, este perla coroanei Biso. Pâna acum au investit acolo 7,5 milioane de euro si si-au bugetat investitii totale de 10 milioane de euro.

Botezat Centrul de Competenta, este poate cel mai frumos sediu al unei firme de masini agricole din tara. Nici pe afara nu cred ca are mare concurenta. Cu o forma moderna, de nava, îmbracat la moda, în otel si sticla, este de neratat pentru orice fermier care trece pe Autostrada Soarelui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu