vineri, 8 octombrie 2010


O expozitie in camp, un NOU CONCEPT in Romania

Programata in vara anului viitor, AGRIPLANTA reprezinta un nou concept expozitional care se va distinge prin loturi demonstrative, demonstratii cu masini si utilaje agricole, panele de discutii pe teme de interes pentru agricultura.

Evenimentul va avea loc langa Bucuresti (Fundulea, jud. Calarasi) pe o suprafata de 20 de hectare, in perioada 3 – 5 iunie 2011 si este organizat de DLG InterMarketing, subsidiara din Romania a DLG Germania (Societatea Germana pentru Agricultura).

Platforma independenta de comunicare, AGRIPLANTA raspunde cerintelor unei agriculturi performante si aduce in prim plan o gama larga de input-uri pentru agricultura - seminte, fertilizanti, produse pentru protectia plantelor, echipamente agricole moderne si tehnologii de ultima generatie, s.a.

AGRIPLANTA ofera astfel multe puncte de interes care contribuie la dezvoltarea unui eveniment atractiv pentru expozanti, dar si incitant pentru vizitatori:

* loturi demonstrative;
* spatiu de expunere pe teren exterior - in camp si in corturi expozitionale;
* zone special amenajate pentru demonstratii comentate:

- masini pentru prelucrarea solului;

- masini de erbicidat - ca noutate in Romania, BUMPY ROAD - platforma simulare teren accidentat pentru testarea stabilitatii (platforma certificata DLG);

- tractor ability: tractor si tractorist - performanta si abilitati;

* tractor drive-test pentru vizitatori specialisti;

* panele de discutii cu participarea unor experti romani si straini.

AGRIPLANTA aduce in beneficiul sectorului agricol din Romania experienta de peste 125 de ani a DLG (organizatorul celui mai mare targ de masini si utilaje agricole din lume, Agritechnica) si experienta indelungata pe piata de profil a Intermarketing & Consulting*, organizatorul targului Agraria (care se desfasoara de 16 ani consecutiv la Cluj-Napoca).

Corina Mares
General Manager     *Firma Intermarketing & Consulting SRL isi schimba denumirea in DLG InterMarketing SRL.

3 comentarii:

  1. Mmmm. ''Concurenta '' pentru RomAgroTec? Suna bine. Sa vina prima editie.

    RăspundețiȘtergere
  2. arata bine tot blogul si e o buna idee pentru promovari serioase si raspindiri de informatii rapide

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci br@d. o sa incercam sa il facem tot mai bun.

    RăspundețiȘtergere