vineri, 12 august 2011

Claas deschide un centru în România

Infiintarea acestui centru regional precede crearea unei structuri comerciale exclusive în România a companiei germane Claas.


Desigur, toti partenerii de distributie ai constructorului vor fi în continuare sprijiniti direct. Centru regional, ce se va deschide în octombrie, va îmbunatati considerabil deservirea clientilor.


Principalul partener al Claas, societatea Agrocomert Holding cu sediul în Timisoara, se va concentra împreuna cu filialele sale pe viitor în zona de vest si de sud-vest a tarii. Ceilalti parteneri de vânzari vor acoperi complet celelalte regiuni ale României.


Compania germana Claas va înfiinta puncte suplimentare de vânzare, de asistenta si service în toata tara. Toti vor avea în comun sprijinirea de catre noul Centru regional Claas din apropierea Bucurestiului, care raspunde de afacerile zilnice si de continuarea dezvoltarii prezentei companiei pe piata.


Claas va mai deschide un depozit de piese de schimb, care va oferi o mai buna si mai rapida aprovizionare a clientilor cu piese de schimb si cu service

5 comentarii:

  1. Mai multe detalii avem? Sau nu se stie momentan nimic!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.claas.com/cl-gr/en/press/mitteilungen/start,cid=782798,bpSite=35108,lang=en_UK.html


    nici site-ul oficial nu este mai bogat in informatii. Din cate stiu eu, cauta o locatie buna langa Bucuresti. Cu o hala si o curte generoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se stie macar cu titlu informativ ce remuneratie are un angajat la centrul regional CLAAS din apropiere de Bucuresti? Va multumesC.
    Andrei-Cluj N.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stie cineva ce remuneratie poate avea un salariat la centrul regional CLAAS ce se va deschide in apropierea Bucurestiului?
    Andrei din Cluj.N

    RăspundețiȘtergere
  5. Am intrebat si am primit urmatorul raspuns:


    Buna ziua domnul Ostroveanu,
    avand in vedere cele de mai sus, va pot comunica urmatoarele:

    Firma Claas, producatoare de tehnica agricola din Germania: combine de recoltat, tractoare agricole si tehnica de recoltat furaje verzi, a deschis in Bucuresti incepand cu data de 01.10.2011 un birou regional care va avea ca si scop coordonarea dealerilor locali in relatiile cu clientii finali acest lucru ducand la apropierea de clientii din agricultura Romaniei.

    Dupa cum bine a mentionat cititorul dumnevaoastra, firma Claas a publicat un anunt pentru recrutarea noilor angajati ai acestui birou, prezentand totodata si datele de contact unde se puteau trimite CV-uri ale celor interesati.

    Ca si procedura, dintre cei care au trimis Cv-uri, o parte au fost selectati si chemati la interviu, iar unii dintre acestia au fost admisi pe posturile pentru care au aplicat, acest lucru facandu-se in urma unei analize a pregatirii candidatilor.

    Tinand cont ca pentru acest birou vor lucra cca 15 persoane, pe posturi si responsabilitati diferite, in mod sigur si remunerarea este diferita in functie de responsabilitatile fiecarui angajat si in acelasi timp confidentiala.

    Cu stima,

    Cristian PETCU

    RăspundețiȘtergere