miercuri, 27 martie 2013

Kuhn intra in clubul select al miliardarilor

Grupul Kuhn a depășit pentru prima dată pragul de 1 miliard de euro cifră de afaceri. Compania a avut o crestere a vanzarilor de 22% față de 2011. Prinvind in urma, cifra lor de afaceri s-a dublat pe parcursul ultimilor 6 ani.

Michel Siebert, CEO al Grupului Kuhn, spunea ca "am atins în 2012, ținta pentru 2015. Această creștere se datorează angajamentului tuturor angajaților noștri, unei strategii clare și ambițioase, și unui mediu favorabil în 2012.”

Toate piețele din Europa, America de Nord, America Latină, Asia și Oceania pe care Kuhn este prezent au contribuit la această dezvoltare, mărind amprenta globală a grupului. În 2013, grupul va continua politica sa de investiții, pentru aceasta avand la dispozitie un buget de 50 de milioane de euro.

Kuhn, cu sediul central la Saverne, în Franța, are peste 4 500 de angajați în cele 9 fabrici din Europa, Statele Unite și Brazilia și oferă o gamă de produse și servicii al căror nivel de calitate și încredere este recunoscut în peste o sută de țări din întreaga lume.

• Vânzări record de 1.014 milard de euro (+22% față de 2011) 
• Dublarea cifrei de afaceri faţă de 2006 
• Profit operaţional ridicat (EBIT): 126 milioane de Euro (12,4% din vânzările nete)

În România, utilajele şi echipamentele marca KUHN sunt importate și distribuite exclusiv prin IPSO Agricultură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu