duminică, 10 iunie 2012

S-a inchis AgriPlanta 2012

A fost e expozitie reusita, cu o linie europeana, mare atat ca dimensiuni cat si ca numar de expozanti.  Se apropie de evenimentele de acest gen de "afara". Ma refer la cele de vara, din camp, caci nu are sens comparatia cu o expozitie in hala. Pentru ca AgriPlanta nu se poate organiza intr-un spatiu inchis.

Ca vizitatori, merita poate mai multi. Au fost 1.300 in prima zi, 1.500 in a doua, 2.000 in a treia si 2.000 in cea de-a patra. Ultima estimare imi apartine. Totalul il vom afla zilele acestea de la organizatoare, Corina Mares. Stiu, politically correct organizatorul este DLG InterMarketing. Lasati-ma insa sa o consider pe Corina sufletul aceste expozitii, asa cum este si sufletul Agraria. 

Urmatoarea expozitie agricola este ExpoAgroUtil, la Mamaia, de miercuri 13 iunie pana sambata pe 16 iunie.

4 comentarii:

  1. Dar de rau nimic, chiar nimic? Sa fi fost targul perfect?

    RăspundețiȘtergere
  2. Doriti un comentariu negativ? Eu personal n-am! Dar un prieten imi spunea ca i-ar fi placut sa fie creionat altfel traseul vizitatorilor. Sa semene mai mult cu vizita la Ikea, unde vrei, nu vrei, trebuie sa treci prin toate standurile. Asa, cu vreo 15 alei, vizitatorii se dilueaza in targ si nu-i mai vezi. Eu ii dau dreptate. Caroiajul este poate eficient in Germania, unde vin 100.000 de oameni pe zi, dar la Fundulea vin 2.000 de oameni. Daca se impart pe alei, abia mai stii de ei. O spun pentru ca noi am patit-o.

    A, presupun ca va asteptati sa spun ca a lipsit Claas, IPSO Agricultura si NHR Agropartners? Asa e, au lipsit...

    RăspundețiȘtergere
  3. corect, au lipsit. asta nu va spune nimic?

    RăspundețiȘtergere
  4. As putea specula pe tema aceasta. Dar nu cred ca ar fi frumos din partea mea.

    RăspundețiȘtergere