marți, 4 ianuarie 2011

Un nou logo Tadis Agro

Material preluat de pe site-ul Profitul agricol




 
De anul viitor, compania Tadis Agro va avea un nou logo. Diferentele fata de cel vechi sunt sesizabile. Culorile au ramas aceleasi: negru, verde, galben, pe fundal alb. Noul logo se deschide cu un camp de 12 brazde, deasupra carora pluteste un soare galben cu sapte raze.
Desenul este urmat de numele companiei, Tadis Agro, scris complet cu majuscule aldine cursive (in limbajul modern al computerelor, este echivalentul formatului bold italic, cand textul este usor inclinat la dreapta).
“Noul logo a fost conceput pentru a arata un nou Tadis Agro,” explica Stefan Gavrila, marketing product manager in cadrul companiei. “Anul viitor va fi unul nou, cu provocari multiple. Tadis Agro va fi mult mai vizibil in teren, la demonstratii tehnice si expozitii. De asemenea, avem un service redimensionat, care sa tina pasul cu vanzarile si nevoile viitoare, si vanzatori cu acoperire reala pe fiecare judet din tara”.
In ultimul an, imaginea Tadis Agro a avut parte de mai multe imbunatatiri, realizate la sugestia brandului locomotiva al firmei, producatorul de tractoare si combine Case IH.
Astfel, de-a lungul anului 2010, Tadis Agro a deschis, fara fast si fara invitati, cateva puncte noi de vanzari, la Oradea, Slobozia, Braila, Cluj si anul viitor va da in folosinta alte doua puncte, la Constanta si Craiova. De asemenea, vechiul centru pe care Tadis il avea inchiriat la Bontida, Cluj, a fost mutat acum in comuna Jucu, unde au o hala inchiriata numai pentru utilajele lor. In momentul de fata, Tadis Agro are 63 de angajati in intreaga tara. Iar anul viitor si-au facut planul sa ajunga la 75-80 de oameni.
Sediul central este in Bucuresti, str. Hristo Botev nr. 28, sector 3, email: office@tadis.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu