luni, 19 mai 2014

Demonstratie cu tractoare Case IH Puma


Saptamâna trecuta, echipa de vânzari a Titan Machinery România a organizat o demonstratie cu tractoare si utilaje în Delta Dunarii. Au participat în jur de 50 de fermieri, veniti din Oltenia si din judetele din nordul Moldovei. Toti aveau un numitor comun, vor sa-si cumpere un tractor Puma. 

“Fiecare vânzator din aceste zone a invitat 5 clienti, dintre cei care si-au exprimat optiunea pentru tractoarele noastre Puma,” spunea Razvan Tomescu, directorul de marketing al Titan Machinery România.

Demonstratiile tehnice s-au tinut într-un câmp, chiar în buza ghiolului, în ferma lui Dumitru Mergeani, si el un client Titan Machinery, cum altfel. Acolo echipa de vânzari a Titan Machinery a dus 5 tractoare Puma, doua modele 215, din cele dotate cu sistem de precizie prin satelit, AFS, doua modele 160, mai mici si un Puma 155. In tandem cu acestea au fost prinse un plug cu 5 trupite, o masina de împrastiat îngrasaminte granulate, construita de Sulky, un cultivator Great Plains, modelul CultiPress, o semanatoare de precizie TwinRow, cu rânduri de porumb duble, construita tot de Great Plains si un încarcator frontal de la Stoll.

Dupa câteva ore de prezentari tehnice si mai ales practice cu fiecare tractor în parte, timp în care fermierii le-au folosit cum au crezut de cuviinta, a urmat o plimbare cu salupa, de destindere, pe canalele Deltei.

Seara a fost rezervata pentru discutii cu Stefan Bogner, directorul de afaceri al CNH pentru toata Europa de Est. El a stat de vorba pe rând cu fermierii si dealerii, pentru a lua pulsul pietii, pentru a afla ce neajunsuri a remarcat cineva la un utilaj, pentru a le putea remedia. Fara sa fie un vorbitor de româna, Bogner s-a dovedit o prezenta tonica, care gustat din plin vizita într-o ferma mare, la granita cu Delta Dunarii.

Cum in ziua evenimentului eram pe baricade la birou, pregatit textele pentru Profitul agricol cu numarul 20, fotografiile de la eveniment le-am primit prin curtoazia lui Razvan Tomescu. Pe profilul lui de Facebook puteti vedea fotografii foarte reusite din timpul plimbarii cu barca pe valurile Deltei.

 
 prezentarea tehnica in sala.






 
 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu