luni, 16 septembrie 2013

Maschio: ATV-uri pentru clientii fideli

Maschio Gaspardo România a premiat, pe 12 septembrie, în cadrul târgului Agromalim de la Arad, cei mai fideli clienti care au achizitionat utilaje în perioada 1 ianuarie - 5 septembrie 2013. Anul acesta, Maschio Gaspardo a sarbatorit zece ani de activitate în România, iar grupul italian a vrut ca, prin aceste premii constând în ATV-uri, sa fie recunoscator clientilor care au încredere în brandul lor.

Locul I a fost ocupat de firma Sapient Agrar, care a cumparat de la dealerul  Hunrom Agrotehnics 16 utilaje. Premiul, constând într-un un Ranger XP 800, a fost ridicat de cåtre Eugen Pop.  
Locul II, cu 6 utilaje cumparate de la dealerul Agriromex A.D. a fost ocupat de cåtre firma Apic Impex si a fost ridicat de Constantin Tudorache. Premiul a fost un ATV Sportsman 850 Touring EPS. 
Locul III,  al carui premiu a fost un ATV Sportsman 500 HO Forest, a fost câstigat de Vasile Grumazescu. Acesta a cumpårat 5 utilaje de la dealerul Green Expert. 




Câstigåtorii au fost desemnati de o comisie interna Maschio Gaspardo, iar criteriile de selectie au fost numarul de utilaje cumparate si diversitatea lor. Dealerii care avut clienti câstigatori au fost si ei premiati cu o saptamânå all inclusiv în Italia, la spa, pentru doua persoane, în Galzignano Terme.

Promotii pe tot parcursul anului 2013
Fiind un an aniversar, Maschio Gaspardo a avut foarte multe promotii în 2013. “La începutul anului am avut promotie la semanatorile MT, apoi a urmat promotia pentru pluguri, promotia la semanatorile de cereale. Acum am pregatit o finantare foarte buna pentru clientii nostri, cu o dobânda de 1,99% pentru orice utilaj cumparat. Toate acestea pentru a demonstra cå suntem aproape de toti cei care au încredere în calitatea utilajelor pe care le oferim. Datorita acestei strategii, vânzarile au crescut fata de anul trecut. 2013 este, cu sigurantå, un an foarte bun pentru noi."

Standul de la Agromalim Arad al Maschio Gaspoardo:










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu