marți, 30 aprilie 2013

Et in Agraria ego...si eu am fost la Agraria

A trecut si Agraria 2013. Gazetele de agricultura vor scrie pe larg despre asta. Inclusiv Profitul agricol, unde lucrez. Aici, pe blog, postez fotografii. Editia de anul acesta merita mai multi vizitatori decat a avut. Dar, pentru fermierii din toata Transilvania era vremea semanatului. Dupa cateva saptamani de ploi, in sfarsit venise vreme buna. Cine sa mai stea cu mintea la targ? Din ailalti, vizitatorii care cauta chilipiruri si cer pliante, au fost destui. 

  De la intrare, lume multa, vreme frumoasa.





Partea de animale a fost bine reprezentata. Unii au si vandut juninci. Mircea Ciurea a mosit un vitel. Daca acolo la targ i-a venit sorocul sa se nasca.







Doar am zis mai sus, a fost vreme frumoasa. Unde sa te duci? Mai ales cand targul e langa apartament. Pacat ca targul e incorsetat de blocuri si bulevarde. Standurile de masini agricole meritau mult mai mult aer. Astept Agriplanta RomAgroTec, caci acolo e camp.



Lume buna, lecturi pe masura...









  

















siguranta alimentelor









Cei de la Maschio Gaspardo stiu sa-si faca imagine. Iar mai jos, au sarbatorit-o pe una din colegele lor. Din cele serioase, nu dintre fetele zburdalnice din bena.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu