miercuri, 27 martie 2013

Maschio Gaspardo își premiază clienții cu trei ATV-uri Polaris

Maschio Gaspardo România organizează, în perioada 1 ianuarie - 5 septembrie, un concurs în urma căruia își va premia clienții fideli. Premiile puse în joc sunt trei ATV-uri Polaris, cea mai bună marcă pe acest segment. 

Toți fermierii care vor cumpăra în această perioadă utilaje de la dealerii autorizați Maschio Gaspardo vor avea șansa să câștige unul din premiile oferite de filiala din România a grupului italian. 

Desemnarea câștigătorilor se va face în perioada târgului Agromalin de la Arad, care va avea loc între 12-15 septembrie. O comisie internă a companiei Maschio Gaspardo România va evalua toate achizițiile făcute de fermieri până pe 5 septembrie, inclusiv. Criteriile de evaluare vor ține cont de numărul de mașini achiziționate, dar și de diversitatea acestora. Șansele cele mai mari le vor avea cei care vor cumpăra o gamă cât mai completă (mașini de pregătit terenul, semănători, pluguri, mașini de erbicidat și împrăștiat îngrășăminte, etc). Predarea premiilor se va face de către Mirco Maschio, într-un cadrul oficial, la sediul fermei fiecărui câștigător, în primele săptămâni de după nominalizarea câștigătorilor. 

„Anul acesta sărbătorim 10 ani de când suntem în România, așa că este un prilej foarte bun pentru a răsplăti clienții care au încredere în utilajele noastre. Cele trei ATV-uri pe care noi le vom oferi drept premiu pot fi folosite de fermieri atât în timpul liber, pentru distracție, dar și pe câmp, ajutându-i în munca lor. Valoarea totală a premiilor se ridică la 35.000 euro”, susține Andrea Gobbo, directorul comercial al Maschio Gaspardo Romania. 

Ce puteți câștiga? 
Premiul întâi este un Polaris Ranger 800 XP. Are un motor în 2 cilindri, 4 timpi, cu o capacitate de 760 cmc și o putere de 50 de cai. Rezervorul de combustibil are o capacitate de 34 de litri. Este un model cu 2 locuri și este dotat cu o remocă cu o capacitate de încărcare de 450 kg. 

Câștigătorul premiului doi va primi un Polaris Sportsman 850 Touring ESP. Acesta are un motor de 850cmc în 2 cilindri și dezvoltă o putere de 70 de cai. Locul pasagerului dispune de spătar, scărițe cu suport special pentru picioare, iar pe portbagajul spate sunt montate mânere de suport pentru mâini. Capacitatea de încărcare este de 55 kg pe portbagajul din față și 110 kg pe cel spate. 

Locul trei are drept premiu un Polaris Sportsman 500 HO Forest. Modelul are un motor în 4 timpi, cu o capacitate de 500 cmc și o putere de 30 cai. Capacitatea rezervorului este 15,5 litri. În față are o cutie de depozitare cu o capacitate de 24,6 litri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu