vineri, 11 ianuarie 2013

Ambasada SUA va invita sa vizitati ferme si expozitii de peste ocean

Am primit de la Gabriel Popescu, Specialist Comercial al Ambasadei SUA in Bucuresti, urmatoarea invitatie, in SUA, intre 9 si 20 februarie 2013. Agentia de voiaj agreata este Perfect Tour. Pretul incepe de la 3975 usd de persoana pentru cei care vor un loc in camera dubla si de la 4611 usd de persoana pentru cei care aleg camera single.Public mai jos invitatia integral, pentru a nu altera informatiile.

"Stimata Dra / Dna / Stimate Dle Presedinte / Director General,

Sectiile Comerciale ale Ambasadelor Statelor Unite ale Americii din Romania si Bulgaria vor organiza o Delegatie Comuna Agricola Romano-Bulgara in SUA in perioada 9 – 20 februarie 2013.

Perioada delegatiei a fost selectata pentru a permite vizitarea a doua evenimente agricole majore din SUA, tururi la ferme si terenuri agricole si intalniri cu una din cele mai mari Comunitati Romanesti din SUA:

1. Agenda optionala pentru ferme zootehnice de lapte si viticole, crame de vin si utilitati de apa:
• 10-11 februarie 2013: Comunitatea Romaneasca din Los Angeles, California
• 12-14 februarie 2013: World Ag Expo, Tulare, California
• 15-18 februarie 2013: Vizite la crame de vin, ferme zootehnice si de procesare de lapte, canale de irigatii si utilitati de apa

2. Agenda optionala pentru ferme vegetale si dealeri de masini agricole:
• 10-11 februarie 2013: Comunitatea Romaneasca din Los Angeles, California
• 12-14 februarie 2013: World Ag Expo, Tulare, California
• 15-18 februarie 2013: National Farm Machinery Show, Louisville, Kentucky

In scopul respectarii termenelor de aplicatie la viza SUA si de inscriere la aceste evenimente, invitam respectuos potentialii delegati sa ne confirme interesul lor de participare cat mai curand posibil inainte de ziua de vineri, 18 ianuarie, 2013.

World Ag Expo 2013 este o expozitie internationala desfasurata in spatiu deschis cuprinzand in jur de 1.400 de expozanti pe o suprafata expozitionala de peste 232.000 de metri patrati. Vor fi expuse produse variate: echipamente agricole pentru ferme vegetale si zootehnice, masini agricole si piese de schimb, sere, silozuri, sisteme de irigatii si utilitati de apa, echipamente din industria laptelui si inputuri agricole: seminte, fertilizatori etc.
Delegatia noastra la World Ag Expo:
• va intalni producatorii si exportatorii americani ale produselor expuse
• va vedea ultimele tehnologii, metode si inovatii in agricultura
• va asista la demonstratii tehnice de masini si echipamente agricole si programe educationale din industria agricola
• va participa in vizitele particulare organizate la ferme vegetale cu parcuri de masini agricole si silozuri, canale de irigatii si utilitati de apa, precum si tuturi optionale de degustare de vinuri in California (a se vedea agendele optionale atasate).

National Farm Machinery Show va reuni impreuna in jur de 850 de expozanti intr-un spatiu expozitional acoperit de 111.485 de metri patrati la Centrul Expozitional al Statului Kentucky si include:
• Expozitia celor mai avansate tehnologii agricole americane, incluzand masini, echipamente, piese de schimb, sere, silozuri, sisteme de irigatii si utilitati de apa, servicii si seminarii agricole practice
• Campionatul National de Tractoare din SUA cu cursele celor mai puternice tractoare din America

Detailii privind beneficiile Dvs. prin participarea in delegatia noastra, persoane de contact si aranjamente de calatorie sunt de asemenea atasate. Va multumim pentru luarea in considerare a acestei oportunitati. Speram sa va alaturati delegatiei noastre in SUA!

Cu deosebit respect,
Gabriel Popescu"

Poate fi contactat la:
Ambasada SUA – Sectia Comerciala din Bucuresti
BLVD. DR. LIVIU LIBRESCU NR. 4 – 6, SECTOR 1, BUCHAREST – 015118, ROMANIA
Tel.: +4021 200 3312, Mobil: +40722 467 130, Fax: +4021 316 0690
E-mail: Gabriel.Popescu@trade.gov




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu