luni, 28 ianuarie 2013

Alcedo se implica in finantarea de utilaje agricole

Saptamana trecuta, Vicentiu Cremeneanu (foto), director general al Alcedo, a prezentat pachetele tehnologice pe care le promoveaza compania pentru 2013. Compania are la dispozitie sapte milioane de euro pentru a finanta cumpararea de masini si utilaje agricole. Tot din aceste fonduri vor fi finantate si sisteme de irigatii.


“Vom avea o dobânda care sa fie mai buna decât tot ce este în piata. Vom avea relatii cu absolut toti furnizorii. Pentru ca vom lua multe utilaje, vom negocia preturi mai bune”, spune Cremeneanu.

Serviciul acesta de finantare se adreseaza deocamdata clientilor Alcedo pentru care compania are deja un istoric de activitate. Limita de credit nu exista, dar compania se va expune în functie de specificul fiecarei ferme.

Fermierii îsi aleg singuri furnizorul. “Cumparam aceste utilaje de la furnizorii cu care ei au mai lucrat. Dorim sa lucreze cu acei furnizori care au putut sa le puna la dispozitie pregatirea personalului, piese de schimb la timp si servicii de mentenanta cât mai bine puse la punct”, încheie directorul Alcedo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu