joi, 18 octombrie 2012

NHR Agropartners are o noua sigla


"Compania NHR Agropartners a cunoscut o dezvoltare extraordinara pe piata romaneasca de masini agricole de la fondarea sa in anul 2000. Un indicator al succesului nostru este cresterea numarului de angajati, de filiale, masini de service, ingineri si tehnicieni precum si a retelei noastre de distributie si nu in ultimul rand, a numarului de masini pe care le vindem in intreaga tara. Cu siguranta, acest succes se datoreaza in mare masura dumneavoastra, clientii si colaboratorii nostri, cei care ati avut incredere in noi si in serviciile pe care le oferim.

Aceasta crestere fenomenala a facut necesara schimbarea siglei noastre. Ideea a fost sa cream o marca moderna, pastrand influentele celei existente, dar si introducand elemente noi, pe care le-am unificat intr-un simbol nou, proaspat, care arata un partener puternic. Acum suntem mandri sa va prezentam noua noastra infatisare:

ALBASTRUL reprezinta tineretea, partenerul de incredere, loialitatea si profesionalismul, iar GALBENUL bucuria, creativitatea, optimismul si energia de care dam dovada.

Aceste doua culori sunt caracteristice principalei marci pe care o reprezentam. Albastru de la tractoarele noastre, iar galben de la combinele de cereale si de furaje. Aceste culori sunt deja traditionale la New Holland, inseamnand putere, incredere si expertiza in domeniul masinilor agricole.

Pe de alta parte, forma futurista inseamna progres, inovatie si grija fata de mediu, la fel ca si produsele de inalta tehnicitate pe care le comercializam in Romania. Am realizat astfel un nou aspect care credem ca are o puternica valoare de recunoastere pentru clientii nostri.

Avem incredere ca, fiind ancorati in actualitate si fara teama de dezvoltare si de schimbarile pe care le poate aduce viitorul, putem sa facem fata tuturor provocarilor.

NHR Agropartners este partenerul Dumneavoastra pe termen lung pentru tot ceea ce conteaza in agricultura, atat astazi cat si in viitor.

Suntem Parteneri. Suntem NHR - Agropartenerul Dumneavoastra."




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu