luni, 13 august 2012

Programul “Rabla pentru motounelte" a scos din piață 40 de tone de echipamente uzate

STIHL România, subsidiara grupului german cu acelaşi nume, a reuşit să scoată din curţi 40 de tone de motounelte vechi de grădinărit, printr-un program similar celui botezat de mass-media Rabla pentru autoturisme. Susținut în exclusivitate de compania germană, programul a început în 2009, desfășurându-se în mai multe faze. În prezent se derulează faza a treia, care va dura până la sfârșitul anului. În 2011au fost schimbate prin același program 30 tone de motoutilaje vechi. „Rablele” din grădinile oamenilor au plecat deja la topit, la o companie specializata în reciclare. 


Evoluţia pozitivă a programului “Rabla pentru motounelte" se datorează faptului că, în schimbul echipamentelor uzate, STIHL România a oferit cumpărătorilor reduceri pentru noile motounelte cumpărate, care au variat în funcţie de tipul acestora, campioana achiziţiilor fiind gama de motoferăstraie. 

În prezent compania STIHL funcționează la nivel național, fiind reprezentată de o rețea de 220 de dealeri. În ultimul an, la nivelul întregii rețele, a fost implementat un nou sistem de prezentare a produselor, conform standardelor internaționale ale companiei. Strategia generală de dezvoltare aplicată în ultimii ani a contribuit la o creștere a cifrei de afaceri de peste 20 de procente în 2011. 


Despre compania STIHL 

STIHL este o afacere de familie originară din Germania, fondată în 1926 de către Andreas STIHL. Cifra de afaceri a grupului în 2010 a fost de 2,35 miliarde de euro, în creștere cu 2,6% față de 2009. STIHL numără peste 11.400 angajati, deţine 6 fabrici, 34 de centre naţionale de vânzare, fiind în contact cu 120 de importatori și având o prezență în 160 de ţări. Peste 88 de procente din vânzarile companiei sunt în afara Germaniei. STIHL România este o companie deţinută 100% de firma mamă şi a fost înfiinţată în 1997. În prezent STIHL România importă motounelte sub brandul STIHL şi Viking.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu