marți, 17 iulie 2012

Demonstratii tehnice saptamana aceasta!

Azi, marti, 17 iulie, a avut loc  incepand cu ora 10, in Judetul Calarasi, Localitatea Belciugatele, la iesirea din Fundulea pe soseaua veche spre Lehliu, la Ferma Agrisol demonstratie tehnica IPSO Agricultura.
Tot azi, marti, 17 iulie, incepand cu ora 10, a avut loc o demonstratie IPSO Agricultura in Judetul Arad, Localitatea Seitin, Ferma Ghinea Andrei (Agro Romar SRL).
Tot marti, 17 iulie, la ora 11, a avut loc o demonstratie Mewi si Horsch la Ortisoara, jud. Timis, pe terenul de langa sediul Mewi.


Miercuri, pe 18 iulie, este o demonstratie organizata de Proagroservice din Constanta. Are loc la Sacele, Constanta, o comuna aflata la nord de Navodari, dupa comuna Corbu. Va fi prezentat tractorul Claas Axion 900, de 400 CP.
Tot miercuri, pe 18 iulieincepand cu ora 10:00, are loc o demonstratie IPSO Agricultura in Judetul Timis, Localitatea Buzias, Ferma Alsace.


Joi,19 iulie 2012, va fi o demonstratie IPSO Agricultura incepand cu ora 10:00, in Judetul Tulcea, pe soseaua dintre Sarichioi si Zebil, la 1km de Sarichioi pe parte stanga, la Ferma Transmeteorit SRL,


Vineri, pe 20 iulie, in comuna Ziduri din jud. Buzau, organizeaza o demonstratie Serv Claas. Va fi prezentat tractorul Claas Axion 900 in tandem cu utilaje Lemken si Amazone.
Tot vineri, pe 20 iulie, va avea loc o demonstratie Mewi si Horsch la Curtuiseni, jud. Bihor, pe DN 19, drumul Oradea-Satu Mare, la km. 73.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu