joi, 24 mai 2012

S-a deschis RomAgroTec 2012

Ploaia apasata nu i-a speriat pe fermieri, si au venit cam 300 de persoane doar de dimineata, la deschidere. Estimarea imi apartine. Apoi, in valuri mici, au venit si altii. Cu cizme de cauciuc, pelerine impermeabile si glugile trase pe cap, nu mai stiai bine cine este cine si de unde e, daca e vanzator de utilaje sau fermier. 

In fond acestea sunt problemele de nerezolvat ale unei expozitii in camp. Ploaia, vantul ori canicula nu pot fi intoarse in favoarea lui de nici un organizator. Noroiul care a transformat expozitia RomAgroTec a creat si nemultumiri. Oamenii sunt obositi, muncesc de zile intregi sub rafale de ploaie la descarcat utilajele. Sau doar necajiti. Unuia nu i-a venit un TIR la timp, altul poate n-a primit steagurile cele noi.

Cu toate acestea, expozitia e mare, utilaje sunt mai mult decat suficiente, iar multe dintre ele nu vor mai fi anul acesta in alta parte. Dar, nu uitati cizmele de cauciuc, de preferat cat mai inalte.

Insa e mai bine sa lasam fotografiile sa vorbeasca in locul meu...
















Un gratar facut intr-un cilindru axial, la Case IH. Adevarul e ca nimic nu merge mai bine pe ploaie decat un pahar de bere, caldura focului si un carnat fierbinte.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu