vineri, 23 martie 2012

Titan Machinery a inaugurat filiala de la Oradea

Dupa preluarea Agroexpert Capital la finele anului trecut, Titan Machinery incepe sezonul in forta, deschizand un nou sediu la Oradea, in momentul de fata avand sediul central la Bucuresti si o alta fliala la Timisoara. In cursul acestui an vor urma si alte filiale pentru o cat mai buna acoperire teritoriala.

Chiar daca personal suntem vechi în piata masinilor agricole, Titan Machinery România a început abia acum si vrem sa schimbam un pic relatia dintre vânzatori si fermieri. In acest scop vom deschide mai multe reprezentante zonale, vom face multe demonstratii în câmp si vom încerca sa va împartasim în permanenta cunostintele noastre despre ultima tehnologie în cultivarea pamântului". a declarant Radu Lupu, Deputy General Manager, Titan Machinery Romania



D
espre Titan Machinery Inc. Titan Machinery, fondata in 1980, avand sediul central in West Fargo, Dakota de Nord, este o afacere multilaterala, deopotriva cu locatii mature si nou-dobandite. Compania detine si opereaza cu o retea de servicii complete in agricultura si in constructia de echipamnete agricole in SUA si Europa. Inainte de inchiderea tranzactiilor cu Jewell Implement Company, Inc si Agroexpert anuntate anterior, reteaua Titan Machinery consta in 94 de dealeri nord-americani situati in Dakota de Nord, de Sud, Iowa, Minnesota, Montana, Nebraska, Wyoming, Wisconsin, iar acum si doua tari europene: in Romania la Bucuresti si Timisoara si Bulgaria. Dealerii Titan Machinery reprezinta mai multe dintre brandurile CNH (grupul Case iH New Holland), o filiala detinuta majoritar de Fiat. Informatii aditionale despre Titan Machinery Inc. Pot fi gasite pe www.titanmachinery.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu