vineri, 14 ianuarie 2011

MAP - Masini Agricole Performante organizeaza Integra 2011 Arad

Anul 2011 este in mod clar un an decisiv pentru agricultorii care doresc sa acceseze Fonduri Europene si, in mod particular, masurile:

1.2.1. “Modernizarea exploatatiilor agricole”,
1.2.3. “Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere” si
3.1.2. “Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi”

Din acest motiv INTEGRA 2011 este ocazia ideala pentru gasirea solutiilor usoare si competitive atat la nivel de finantare, de consultanta si oferta tehnica adecvata
necesitatilor Dumneavoastra.

Agricultorii care nu pot sau nu doresc accesarea Fondurilor Europene vor putea gasi solutii excelente (ca de exemplu finantare cu avans 0% cu plata la recolta si leasing atractiv pentru silozuri) pentru a putea face fata investitiilor dorite.

O alta noutate absoluta la INTEGRA 2011 va fi lansarea unui produs nou si atractiv pentru de finantare pentru infiinantarea culturilor impreuna cu Intesa Sanpaolo Bank.
Avand in vedere ca INTEGRA a devenit un adevarat eveniment unde fermierii au putut gasi solutii concrete si profesionale si unde organizatorii pot oferi prompt o
cale de rezolvare la nevoile lor, va asteptam la Centrul Expozitional din Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 300, pavilion B, sa fiti alaturi de noi.

text MAP-Masini Agricole Performante SRL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu