miercuri, 19 ianuarie 2011

Al 3-lea Summit mondial despre masini agricole




Pe 20 si 21 februarie se va desfasura la Paris summit-ul "AgriEvolution 2011", in acelasi timp cu expozitia SIMA. Summitul mondial, care are ca preocupare lumea masinilor agricole, este la a 3-a editie. Prima data a fost organizat la Roma in 2008, un an l-au sarit, in 2009, apoi a mai fost organizat in 2010, in Orlando, Statele Unite.  Acum, la Paris, va ajunge la a 3-a editie.

Agrievolution are ambitia sa coaguleze in aceeasi sala cei mai importanti manageri ai lumii, ai lumii echipamentelor agricole, si sa le adreseze cateva intrebari. Tema principala se roteste in jurul schimbarilor care vor avea loc in agricultura viitorului, si cum poate industria de masini agricole sa ajute fermierii in a tine pasul cu aceasta evolutie.

Organizatorii anunta si o lista de figuri cheie, marturisesc ca toti necunoscuti mie, politicieni si corporatisti de top. Asadar, un eveniment interesant pentru cei care urmaresc cu atentie aceasta lume fascinanta, a masinilor agricole.http://www.agrievolution2011.org/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu